kolmapäev, 2. detsember 2009

Hommik!

Heippa :)

Eile oli siis Matti 40. juubel. Läksime Kiku ja Karmeniga keskööl talle ukse taha sünnipäevalaulu laulma. Nii, kõik on hästi, laulame ära, ootame, ja näeme, et Matti tuleb hoopis köögist välja :D:D Hakkasime kohutavalt naerma, palusime tal nüüd oma tuppa minna ja mängisime kogu asja uuesti läbi. Kohutavalt naljakas oli talle uuesti ukse taga laulda ja siis andsime kingituse üle ja laulsime Karmeniga talle veel isetehtud laulu ka. Noh, kirjutasime ta überlahedale sünnipäevakaardile ise luuletuse ja siis räppisime vms selle talle ette, sõnad on otseloomulikult väga sügavamõttelised:

Matti, Matti
ära pritsi tatti
Matti, Matti
ära mine Lätti
Matti, Matti
ära muuda takti
Matti, Matti
ar labu nakti!

See viimane rida tähendab läti keeles Head ööd.. :D Igal juhul oli meil endil vägagi naljakas, aga Matti oli nii rõõmus meie tuleku üle. Hiljem ta rääkis ka, et keegi pole kunagi tulnud talle niimoodi keskööl laulma ja õnne soovima. Seega - great success :) Õhtul oli sünnipäevapidu, suur pikk laud Matti, Liisa ja Tarmo valmistatud pirukate ja keeksidega. Kui suurem osa rahvast oli läinud hakkasime Linda, Karmeni, Lita, Dana ja Mattiga diskot tegema. Päris naljakas oli. Ma olin ülituus DJ, joujou. Kokkuvõttes oli mõnus päev ja see tantsimine kulus meile kõigile tõepoolest ära.

Öösel vaatasime jälle kaks osa Kummituselausujat telekatoas madratsitest tehtud voodis ja loomulikult jäime Rolandsiga sinna jälle magama :D Ma ei saa aru, kuidas Karmen alati vastu peab ja ilusti oma voodisse iga öö jõuab, imetlusväärne. Enivei, hommikul kell 8:20 ärkasin selle peale üles, et Liisa tegi köögis kohvi. Ta nii ehmus, kui märkas, et me seal magame ;D No, ajasin siis Rolly üles, koristasime kõik ära, ja kell 9 raadio tundi. Seal pidime seekord lugema uudiseid, tegin seda loomulikult eesti keeles, nii ju palju lihtsam jne.

Nüüd on vaba tund ehk siis lõunasöögini vaba aeg. Seejärel on 2 rotsat (KOHUTAV!) ja 2 kehkat, kus me täna mängime kossu. Pool kuus õhtul lähen kohalike tüdrukute saalihokitrenni ja vaatan, kuidas seal on, loodetavasti tore, et saaksingi hakata seal iganädalaselt käima.

Muide, Rolands läheb juba homme Lätti ära, kuna ta peab mingeid koolitöid tegema. Ta lõpetab nagu oma klassi seal samal ajal, kui siin õpib, mitte nagu meie, ete jätame pmst aasta vahele. Ja siis sellel sitapeal veab veel nii palju, et ta peab valvama oma venna kodu, kes läheb Hispaaniasse. Seega on tal rõõmsalt nädal aega veel vaba pleiss ka. Haige õnneseen ikka. Aga samas, ma olen küll praegu siin Hankos olles ka täitsa rahul ja juba 17. detsembris tulengi ju Eestisse! :)

Täna saan avada oma teise aknakese jõulukalendrist, mille salaingel mulle kinkis... Jeii!

Olgu, tsaupakaa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar