laupäev, 5. detsember 2009

Spicy.

Nonii, neljapäeva hommikul pidi Rolands minema esimese rongiga Helsingi ja Lätti ära minema. Kahjuks see päris nii ei õnnestunud. No me jäime taaskord sinna magama ja siis ma panin nagu äratuskella 5:40.. Äratuskell helises, ärkasin, äratasin Rolandsi suure vaevaga üles, ta ärkas ja läks kusagile, ma jäin uuesti magama. Hommikul kell 8:15 ärkab ta uuesti mu kõrval ja hakkab lõugama, et miks ma teda üles ei ajanud. MÜSTIKA! TA ei mäletanud seda üldse, et ma ajasin ta üles ja et ta ärkas. Kas ta siis ei saanud aru, et ta peab rongile minema vms, ärkas ja käis lihtsalt vetsus ja tuli tagasi magama? :D Naljakas. Igal juhul läks tal siis kiireks, et järgmisele rongile jõuda ja kuidagi ta lõpuks siiski jõudis, ilmselt aga veidi hilisema laevaga, kui algselt plaanitud.
Neljapäeval käisin nii WIlhelmi juures eesti keelt õpetamas ja pärast seda kohe Liisaga korterit koristama. Kõik laabus hästi, aa õhtuks olin suht väsinud.

Reede hommikul õnnestus Kikul esimesele rongile jõuda, mitte nii, nagu Rolandsil :D Aga ka tal esines probleeme, kuna raudtee oli katki läinud kusagil ja siis tuli neile mingi buss järele, mis viis Helsingi. Mingil viisil jõudis ta isegi õigele laevale. Eesti jõudes, ostis endale mingi BMW ja täna käis vist kortereid vaatamas, ei teagi, kas ostsis mingi ära või ei, igal juhul tuleb ta homme tagasi. Reedel oli meil 3 esimest tundi Kristen tro (usutund), 2 esimest tundi vaatasime filmi. MA võtsin endale ruttu koha diivani peale, mõnus padi pea alla ja otseloomulikult magasin ma kogu filmi aja. Seega oli ikka väga mõnus, mul oligi pmst ainult 2 tundi - 1 kristen tro ja 1 meedia tund. Eriliselt lihtne koolipäev. Meedia tunnis olime arvutiklassis ja otsisime netist materjali oma essee teemade kohta. Kõik, mis ma leidsin meeste vs naiste spordi kohta, oli meeste artiklid ja arvamused, kust tuli igalt poolt välja, et naistel pole lootustki eales meestele samale tasemele jõuda ja et naiste sport on mõttetu ja nt naiste võrkpall on selgelt võrreldav soft porniga. HELLÕUU! Mida veel noh !? :D
Õhtul kella 7-st läksin salkatrenni, tagasi tulin 9. Ma olen ikka nii rahul, et leidsin endale lõpuks mingi trenni, kus regulaarselt käia - 2x nädalas. Nii hea, nii hea. Ma olen ju seda aasta algusest saati tahtnud.

Täna ärkasin 12:45, sõin hommikust, koristasin natuke, käisime n-ö kehkas, võrku mängimas. Nii hää oli seekord mängida, kuna meid oli palju! Tavaliselt on laupäeviti nii, et olen ainult mina, Indulis ja Rolands, ja siis Karmen või keegi nt. Kuid täna oli meid 10 (saime mängida 5 vs 5), tänu sellele, et Linda ja ta kutt ja vend tulid ka jne. Meie võistkond võitis ülekaalukalt ja kõik läks hästi ;D
Ühikasse jõudes tegeime Karmeniga tatart ja kana-currykastet. Väga nämm-nämm, aga probleem oli selles, et kana oli eelnevalt juba vürtsitatud, me ise ei lisanudki mingeid maitseaineid ja söök oligi muidu väga hea, aga räigelt terav! Ehk siis ühe ampsu kohta 2 lonksu piima, ning suu tulitas korralikult veel pärats söökigi, silmad ja nina lõid vett välja :D Hot, hot, spicy .
Nüüd pakkisin just asju, lähme kell 18:10 Karmeniga Madise juurde, kus nad Unoga meid juba ootavad. Ehk siis täna on saunaõhtu ja niisama tore ja homme homikul millalgi paadiga merele ja kalale. Nii vahva :)

However, tsaupakaa, olge mõnusad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar