esmaspäev, 26. oktoober 2009

Sügisvaheaeg

Hej men hej!

Kolm nädalat on nüüdseks kirjutamises vahele jäänud. Too bad, too sad. Mis ma ikka öelda oskan? See on see igavene laiskus, mis mind kui needus jälitab. Ja mina tõesti ei oska ega jaksa selle vastu võidelda. Tuleb, siis tuleb.

However, praegu on sügisvaheaeg ja ma olen esimest korda 2 kuu jooksul eestis, jeejee! Tunne on hea ja tuju on mega, täna tuleb pidu sigavinge ja kõva.. Nojah, mitte küll päris, aga mõte on sama :D

Enne vaheaega käisime Österbottenis kooliga 5 päeva reisil. Meil kõigil olid selleks kõrged ootused, aga ei miskit. Reisi päevakava oli põhiliselt selline: buss, kirik, buss, kirik, buss, öö. Ehk siis palju lõputuid jumalateenistusi, millest mitte kui midagi ei mõika ja ausalt öeldes ega ei tahagi mõista. Igal jumalateenistusel me muidugi laulsime ja muidu kogu aeg naeratasime loomulikult, kuna meie - õpilased olimegi kogu reisi nagu ahvid puuris, keda need tähtsad tädid-onud tulid loomaaeda vaatama ning maksid piletiraha direktorile. Põmhimõtteliselt ongi selline asi, et need tüübid seal sponsoreerivad meie kooli ja siis meie oleme väljanäitusel. VÄGA VAHVA! Üldiselt oligi päeva parim hetk siis, kui saime süüa. Näiteks esimene päev viidi meid pizzasse, kus võisime süüa nii palju pizzat kui hing ihkas ja viimasel päeval käisime nt Hesburgeris söömas. Äärmiselt tervislikud söögikorrad loomulikult ;) Eks muidugi oli reisi jooksul ka toredaid hetki, kuid meelde jäid siiski pigem pikad-pikad bussisõidud, mida me lõpuks isegi neile tapvatele jumalateenistustele eelistasime. Bussis saime me oleme vähemalt ise, oma reaalsete emotsioonidega. Sest igal pool mujal pidime me kogu aeg esinema ning seda võltsi naeratavat maski kandma. Aga me juba arutasime Bettinaga ka, et kui vaheaeg läbi saab, siis räägime direktoriga ka, mida meie sellest reisist arvasime jne.

See selleks siis, ei viitsi selle teemaga end kauem vihastada. Mis selle paari nädala jooksul siis Hankos on juhtunud?

1. Rolands ja Indulis harjutavad minu, Liisa ja Dana peal vägwvat võitluskunsti Jiu Jitsut, sest nad on selles nii kohutavalt kobad, et nende puhul tulebki ainult tüdrukute peal harjutamine kõne alla. Ehk siis mind viskas Indulis selle käigus ükskord lihtsalt kivipõranda peale seljast maha, nii et mu küünarnukil on siiani sellest muhk alles ja Liisa käis ka peaga vastu seina. aga noh, muiduo n ikka tore eksole xD
2. Meie uus lemmikõppeaine on draama, kuna see pisike segane õpetaja on nii vägev. Tunnid on hästi lõbusad ja huvitavad.
3. Mul on nüüd seal 2 tööd - mõlemad põhimõtteliselt sülle sadanud. Hakkame pärast vaheaega ühte neljatoalist korterit kord nädalas koristamas käima. Ja raha saab täitsa normaalselt, seega hää.
4. Uudisteprogrammi jätkame ka loodetavasti Hankosse tagasi jõudes, juhul, kui need tobedad arvutid ja kaamerad nüüd lõpuks jälle töötavad, oleks nagu aeg.
5. Rootsi keele õpetaja on sama nõme kui ta ikka on olnud ja tema pärast loobusin juba soome keele õppest ka. Ega ei kahetse küll eriti. Ma tean juba nii palju erinevaid vahvaid väljendeid soome keeles ilma selle Isabellatagi ka.
6. Kiku sai vahepeal endale kargud, kuna mu armas elukaaslane Lita virutas talle kogemata saalihokit mängides kepiga vastu jalga. Ja nüüd on kIku jube hädine, seda vähemalt päeva ajal. Öösel vurab küll rahulikult ilma karkudeta ringi, aga PSST, sellest me ei räägi! Igal juhul tema Österbottenisse ei tulnud ja lasi juba varakult Eestisse tuld. Nüüd see vana laisk on siin kodus juba nii kaua puhanud, et ma imestan, kuidas ta sellest juba väsinud pole.

Nonii, ega eriti ei oskagi praegu muud rääkida. Vaatab, mis saab siis, kui Soomemaale tagasi lähen (seda siis pühapäeval).

2 kommentaari: